Nässelsoppa 4 port
2 liter späda nässlor
2 msk finskuren gräslök eller mycket finhackad gul lök
2 msk smör
2 msk vetemjöl
0,5 krm fänkålsfrön
1 liter höns- eller grönsaksbuljong och eventuellt för att få en lenare smak:
1 dl vispgrädde eller creme fraiche
Tillbehör: häårdkokta ägghalvor - mängd efter önskemål
Här ser vi Viktor i full fart med att dela ut uppgiften till Rafat och Parvin. Leili tittar intresserat på.
Efter aktiviteten drack vi kaffe och åt glass och de som var klara med alla uppgifter fick sina betyg.
Aloe vera kaktusarna ville de flesta ha och de sista som gick tog med sig de som var kvar. Tack för det! Några kom från länder där den växer vilt så de blev väl lite extra glada.
Jag upptäckt till min fasa att jag gjort en hel del stavfel i mitt förra inlägg, skall försöka skärpa mig. Jag är ju trots allt svensklärare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar